Нужно разрабатывать, думать а пока из форума 101, важные мысли -
Всем добрый день. Речь не идет о политике. Речь идет о том чтобы изменить систему в стране и в частности в МЧС, пожарной охране, аварийно-спасательной службе. Называйте как хотите. В той системе, которая кормит не нас а наших "керовников". Сейчас необходимо понять каким образом нам - тем кто имеет огромное количество интересной информации ее обобщить ,систематизировать, подкрепить фото и видеоматериалами, документами, аудиофайлами и передать в соответствующие органы и структуры. В дальнейшем как отследить реализацию принятых наверху решений. Если мы сейчас сами не предпримем активных мер то будем прозябать и далее, а наши "керовники" будут видя нас крутить пальцем у виска и ухмыляться. Вот речь о чем или может это уже где-то обсуждалось? Вот об этом нужно говорить иначе все что произошло было снова напрасным. Вы помните как мы надеялись в 2004 и что? Давайте предлагать по этому направлению. Всем спасибо.
Доброго вечора. Я так бачу що Ви або мене не розумієте, або робите такий вигляд. В людей, які відвідують цей сайт, які вже на пенсії, або працюють в нашій системі, а також на сайт я думаю заходять підприємці та керівники, зараз дуже багато інформації, питань та пропозицій - як не втратити те, що зробили люди під час революційних подій.
Є багато регіонів де керівники вже перефарбувалися и готові служити та розкрадати структури МНС, використовувати їх як свій власний бізнес та заробляти на ньому для себе, своїх родин, коханок та інше. Необхідно:
1. У спільному спілкуванні між нами виробити напрямки або стратегію яким чином зібрати та передати відповідну інформацію про корупційну діяльність керівників МНС всіх рівнів до відповідних органів.
2. Розробити систему щодо узогальнення такої інформації та надати відповідні поради працівникам нашої системи, які сьогодні працюють та відповідно залежні від існуючої ситсеми.
3. Створити або тему аба сторінку де ми будемо обмінюватимся корисною інформацією щодо ідей та корисної інфи по знищенню корупції в органах та підрозділах МНС, державарійної служби, навчальних закладах нашої системи.
4. Можемо створити спільний комітет якій буде цим займатися, можемо вибрати членів комітету з регіонів. Перший збір та обмін інформацією провести наприклад у Львові чи Ів Франківську, Ужгороді, де узгодити всі ці питання з залученням представників МВС (при необхідності).
Справа ось в чому: 1. Чекати поки воно все прийде зверху : накази розпорядження, Постонови ВР тощо
2. Розпочати та ініціювати все це самим.
Якщо на це моє повідомлення ніхто не відгукнеться вважаю що підтримки не маю. Відповідно буду займатися цим в своєму регіоні самостійно. Всім дякую . та прошу по суті.